Over Alurama

“Topproducten maken onze klanten gelukkig.”

— Tom Bonte, zaakvoerder —

20 jaar vakmanschap en gedrevenheid

In 2004 zag onze onderneming het levenslicht onder de naam  ALU FILIP bvba. Zeven jaar later nam Tom Bonte de zaak over, met een succesvolle verderzetting en gestage groei tot gevolg. De nieuwe firmanaam ALURAMA was in 2019 een feit. 

Er werd verder geïnvesteerd in een geautomatiseerd machinepark en eind 2022 namen we onze intrek in een gloednieuw kantoorgebouw in Ieper. Een optimale work-lifebalance staat bij ALURAMA centraal. Zo genieten onze medewerkers tijdens de pauze van een mooi uitzicht op het Kanaal van Ieper en de weidse omgeving. 

Ons 18-koppig team, samen goed voor meer dan 200 jaar persoonlijke werkervaring in de branche, is doorspekt met gedrevenheid en blijft de positieve toon zetten.

Aluminium met de puntjes op de i

Elke dag opnieuw streven we naar perfectie, tot in de kleinste details. Dat resulteert in subliem geplaatste aluminium ramen en deuren met de meest geschikte en hoogstaande beglazing. De passie voor ons vak zorgt ervoor dat we continue up-to-date zijn en kunnen inspelen op de nieuwste evoluties en trends in aluminium buitenschrijnwerk.

Ben je op zoek naar een schrijnwerkersbedrijf dat staat voor een gedreven aanpak met oog voor detail? Bij ALURAMA zit je goed voor de nauwkeurige plaatsing van een ruim aanbod aan topproducten. 

Bezoek showroom
1

Bezoek showroom

Bezoek ons voor een korte bespreking van uw aanvraag. Persoonlijk advies en toelichting van de mogelijkheden ontvangt u vrijblijvend in onze toonzaal.

Maak hier uw afspraak
Offerte
2

Offerte

In detail uitgewerkte offerte op basis van de gezamenlijke bespreking. Uiteraard gericht op uw behoeften én budget.

Plaatsing & oplevering
3

Plaatsing & oplevering

Vakkundige opmeting en bestelling, eigen productie en plaatsing van raamelementen met de meest geschikte beglazing. Uw tevredenheid is onze zorg!

Bekijk onze realisaties