Over Alurama

“Top producten maken onze klanten gelukkig.”

— Tom Bonte, zaakvoerder —

15 jaar vakmanshap

In 2004 zag onze onderneming het levenslicht onder de naam  ALU FILIP BVBA. Na de overname in 2011 door Tom Bonte, met een succesvolle verderzetting en gestage groei tot gevolg, wensen we vandaag de verdere toekomst van de firma te versterken met een nieuwe merknaam. 


Nieuwe naam, zelfde team!
Ons team, doorweven van ervaring en doorspekt met gedrevenheid, blijft de positieve toon zetten. Samen zijn we 12 man sterk, samen goed voor meer dan 165 jaar werkervaring in onze branche! 

Dagelijks staan we in voor een gedreven aanpak met oog voor detail. Alle producten voortvloeiend uit onze ruime & moderne productiehal en gekoppeld aan een zindelijke & nauwkeurig plaatsing, resulteren in TOP producten voor onze gelukkige klanten. 

Streven naar perfectie
Ons dagdagelijks streven naar perfectie, tot in de kleinste details,  resulteert in mooi geplaatste aluminium ramen en deuren met de meest geschikte en hoogstaande beglazing. De goesting voor ons vak zorgt ervoor dat we continue up-to-date zijn en ook kunnen inspelen op de nieuwste evoluties/trends in aluminium buitenschrijnwerk.

Bezoek showroom
1

Bezoek showroom

Bezoek ons voor een korte bespreking van uw aanvraag. Persoonlijk advies en toelichting van de mogelijkheden ontvangt u vrijblijvend in onze toonzaal.

Maak hier uw afspraak
Offerte
2

Offerte

In detail uitgewerkte offerte op basis van de gezamenlijke bespreking. Uiteraard gericht op uw behoeften én budget.

Plaatsing & oplevering
3

Plaatsing & oplevering

Vakkundige opmeting en bestelling, eigen productie en plaatsing van raamelementen met de meest geschikte beglazing. Uw tevredenheid is onze zorg!

Bekijk onze realisaties